เรียนทำเบเกอรี่,เรียนทำขนม,เรียนทำเค้ก,โรงเรียนสอนทำเบเกอรี่,สถาบันสอนทำเบเกอรี่,หลักสูตรเรียนเบเกอรี่,คอร์สเรียนเบเกอรี่,สอนเบเกอรี่,สอนทำเค้ก,สอนทำขนม,สอนทำเค้กญี่ปุ่น,สอนทำเค้กง่ายๆ,สอนทำขนมเบเกอรี่,เรียนทำเค้กเบื้องต้น

ประวัติผู้สอน

 

เรียนทำเค้ก,เบเกอรี่กับเชฟโรงแรม

เชฟ สมาน วิเชียรณรัตน์

NameMr.Samarn Vichiernarat
Pastry Chef / Holiday Inn Silom Bangkok
Mobile089- 2280115
SkillBakery & Pastry & Chocolate, 6th Culinary Arts Exhibition 1988 Food Competitions, Olympiad of Cooks in Frankfurt Germany 1988 7th FHA International Salon Culinary Food & Hotel Asian 1990  Singapore 9th FHA International Salon Culinary Food & Hotel Asian 1994 Singapore The Skills Of Cross Cultural Management In Thailand Cross Baker & Pastries In Hong Kong

           

Operations Pastry Chef with more than 35 years Experience in the field of Bakery & Pastry & Chocolate Management and Operations

EMPLOYMENT HISTORY

DurationWorkplace
1975-1980Holiday Inn Sand Pattaya Hotel
1980-1985Al khars Bakery Saudi Arabia
1985The Erawan Bangkok Hotel
1985-1991The Hilton International Bangkok At Nai Lert Park
1991- PresentPastry Chef – Holiday Inn Silom Bangkok

Certification
– Bronze Medal Thai National Team At Singapore 1994 

– Gold & Silver Medal Thai National Team At Singapore 1990
– Gold Medal Thai National Team To Olympic Cook At Frankfurt Germany 1988  
– Gold Medal in category Cold Desert Bangkok 1988  

Training
– Baking Cross Training at Hong Kong

– Train the Trainer Program
– Cross  Food Service Management
– Cross cultural Management In Thailand
– The Performance Management Process
– Supervisory  Development workshop
– Craft trainer’s
– Cross Food Safety Management System
– First Aid Program
– Stray Real Program
– Stray You Program
– Food Hygiene

Additional Information
– Committees of Thai Chefs Association 2008

– Committees Food Hotel Thailand 2008
– Committees 1st Asia Culinary 2009
– Organizing Committee For Thailand’s International Culinary Cup 2010
– Committees of Jude Thailand Culinary 2010-2011
– Committees Food Hotel Thailand Culinary 2011

 

เชฟสอนทำเบเกอรี่

เรียนทำเบเกอรี่กับเชฟโรงแรม

 

สอนทำเบเกอรี่เชฟโรงแรม

 

 

เชฟเบเกอรี่

เชฟ ปรีชา มุลินิล

NameMr.Preecha Mulinil
Executive Pastry Chef / Plaza Athenee Bangkok A Royal Meridien Hotel

          

EMPLOYMENT HISTORY

DurationWorkplace
1983-1990The Hilton International Bangkok At Nai Lert Park
2000-2004Dusit Dubai Hotel
2004-2006Conrad Hotel
2006-2009Siam City Hotel
2009-2012Plaza Athenee Bangkok A Royal Meridien Hotel

Certification
– Thai Food Promotion at The Puteri Pan Pacific Hotel at Malaysia 1997

– Gold Medal Free Style Show Piece at Bangkok 1988
– Gold Medal Pastry & Confectionery at Bangkok 1989
– Silver Medal The Global Wedding Cake Competition Dubai 2001